Κάνε τώρα την Αξιολόγηση Υποψήφιου Ναυαγοσώστη
logo-lifeguard

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ…

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας και οι συνεργάτες της, σας καλωσορίζουν στην νέα εκπαιδευτική περίοδο.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για όλα αυτά τα χρόνια εμπιστοσύνης που μας δείξατε και για τις πολύ θετικές κρητικές και τα καλά σας λόγια σε διάφορα forum και site, καθιερώνοντας μας  έτσι, σαν μια από τις πιο αξιόπιστες σχολές εκπαίδευσης ναυαγοσωστών , σε όλη την Ελλάδα.

 

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας έχει είδη συμπληρώσει είκοσι χρόνια (20) συνεχούς λειτουργίας στην εκπαίδευση επαγγελματιών ναυαγοσωστών, μιας και είναι η πρώτη σχολή στην Βόρεια Ελλάδα που ιδρύθηκε και λειτουργεί από τον Μάρτιο του 1999. Όλα αυτά τα χρόνια η πολιτική της σχολής μας  ήταν, να παρέχουμε σε θέματα εκπαίδευσης,  όσο το δυνατόν πιο πλήρη και έγκυρη εκπαίδευση στους υποψηφίους  ναυαγοσώστες, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό.  Και  τα αποτελέσματα, σύμφωνα πάντα με τις κριτικές σας,  ήταν ικανοποιητικότατα.

 

Με την νέα λοιπόν σεζόν και την επαγγελματική εμπειρία των είκοσι πλέον ετών που αποκτήσαμε, αποφασίσαμε να αλλάξουμε ταχύτητα και επίπεδο, στο ήδη πολύ καλό επίπεδο εκπαίδευσης που αποδεδειγμένα είχαμε, αναβαθμίζοντας επιπλέον την ποιότητα της εκπαίδευση μας, με νέα προγράμματα, με νέες παροχές και με νέα πολιτική.

 

Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να δώσουμε στα άτομα που μας εμπιστεύονται την εκπαίδευση τους για την επαγγελματική τους αποκατάσταση, ακόμα πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες εκπαίδευσης και επιπλέον πληροφορίες. Εφόδια απαραίτητα, που θα τους αναδείξουν στον εργασιακό τομέα  και στην εύρεση εργασίας και θα τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους υποψήφιους ναυαγοσώστες στα μάτια των εργοδοτών τους.  Εργοδότες  που ενδιαφέρονται όχι απλά για να  καλύψουν την θέση του ναυαγοσώστη (για καθαρά νομικούς λόγους), αλλά με επαγγελματίες ναυαγοσώστες που πραγματικά θα κάνουν, με τον τρόπο εργασίας τους και συμπεριφοράς τους,  την διαφορά στην εγκατάστασή που θα αναλάβουν να ελέγχουν, αναβαθμίζοντας έτσι και τις παροχές της επιχείρησής που τους έχει προσλάβει.

 

Για τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα που θα υλοποιηθούν, θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση, την προσεχή περίοδο.

 

Σε γενικές γραμμές, κάθε μήνα θα υπάρχει τμήμα ολοκληρωμένης εκπαίδευσης ναυαγοσωστών (Lifeguard Beach Training) καθώς και τμήματα εκπαίδευσης πρώτων βοηθειών (First Aid Certification) και ναυαγοσώστη πισίνας (Pool Lifeguard Certification).

 

Επίσης,  θα παρέχουμε και πιστοποιημένη εκπαίδευση στην ΚΑΡΠΑ & την απινίδωση, (BLS-AED) καθώς και άλλα εκπαιδευτικά και ενημερωτικά σεμινάρια.

 

Ξεκινάμε λοιπόν και είμαστε πάντα στην διάθεσή σας για πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματά μας αλλά και τον χώρο της ναυαγοσωστικής γενικότερα.

 

Μάθε να σώζεις ΖΩΕΣ!!!

 

Οι εγγραφές άρχισαν. Κλείστε θέση τώρα !!!

 

ΔΗΛΩΣΕ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΩΡΑ

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής .

Τηλ : 2310 243 193

Κιν. 6973 019 192

Δημιουργία ραντεβού

e-mail: info@lifeguard.gr

Βρείτε μας στο Facebook

 


Θέλετε να μάθετε τα βήματα για να γίνετε ναυαγοσώστης ;

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ το νέο μας οδηγό που θα σας βοηθήσει.…

Πάτησε εδώ για το  ebook

Tags :

Share :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Τελευταία Άρθρα

Εγγραφή Newsletter

Σημειώστε το email σας για να λάβετε έναν χρήσιμο Οδηγό (PDF) με όλα τα βήματα για να γίνετε Ναυαγοσώστης.