Κάνε τώρα την Αξιολόγηση Υποψήφιου Ναυαγοσώστη
logo-lifeguard

Δήμοι

Δήμοι

Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε σε δήμους έχουν τα εξής αποτελέσματα:

Εκπαίδευση Προσωπικού

Πιστοποίηση Ναυαγοσώστη

Με γνώμονα την ασφάλεια των λουόμενων σε κάθε δήμο – τη στιγμή που ο αριθμός των πνιγμών στη χώρα μας δυστυχώς αυξάνεται, η Σχολή μας παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης των στελεχών του δήμου σας.

Η Πιστοποίηση Ναυαγοσώστη μπορεί να χορηγηθεί σε οποιονδήποτε υπάλληλο, αρκεί να είναι άνω των 18 ετών και να έχει ολοκληρώσει τον απαραίτητο κύκλο μαθημάτων.

Κατόπιν συνεννοήσεως, η εκπαίδευση μπορεί να πραγματοποιηθεί και στις εγκαταστάσεις του δήμου.

Πρώτες Βοήθειες

Με γνώμονα την ασφάλεια των δημοτών και επισκεπτών σας, η Σχολή μας παρέχει τη δυνατότητα εκμάθησης Πρώτων Βοηθειών στα στελέχη του δήμου σας.

Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η καλή υγεία των δημοτών σας καθώς και η φήμη σας.

Τα στελέχη σας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκπαίδευση πρώτων βοηθειών και να λάβουν τη διεθνή πιστοποίηση παρακολούθησης BLS/AED από το Eυρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (ERC).

Γιατί να επιλέξετε τη Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας

Πάνω από 2 Δεκαετίες στο Χώρο

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας είναι μία από τις παλαιότερες σχολές στην Ελλάδα καθώς λειτουργεί από το 1999. Έχει δηλαδή πάνω από 20 έτη παρουσίας στον χώρο της Ναυαγοσωστικής.

Αυτό σημαίνει ότι βάσει της μεγάλης πείρας μας στην εκπαίδευση Ναυαγοσωστών καθώς και της επιτυχημένης μας συνεργασίας με πολλούς φορείς στη διαχείριση πισίνων και παραλιών, γνωρίζουμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κάθε επιχείρηση και τους κατάλληλους τρόπους επίλυσης αυτών.

Υψηλού Επιπέδου Τεχνογνωσία

Η βαθιά τεχνογνωσία μας στον χώρο της Ναυαγοσωστικής, μας επιτρέπει να επιφέρουμε στους πελάτες μας υψηλού επιπέδου αποτελέσματα.

Άριστης Ποιότητας Ναυαγοσώστες

Η συνεργασία μας με κορυφαίους εκπαιδευτές και διασώστες στο χώρο εγγυάται εκπαίδευση υψηλού επιπέδου τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο.

Αυτό σημαίνει πως οι Ναυαγοσώστες που παρέχουμε είναι επαγγελματίες και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.

Εμπιστοσύνη

Η παροχή υπηρεσιών στο χώρο της Ναυαγοσωστικής αποτελεί μια υπεύθυνη δραστηριότητα. Με πλήρες αίσθημα ευθύνης, καλλιεργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, μέσω της υπεύθυνης στάσης μας καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Υποστήριξη

Είμαστε διαρκώς στο πλευρό των πελατών μας, για να τους υποστηρίξουμε σε οτιδήποτε χρειαστούν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εάν θέλετε να διερευνήσουμε την πιθανότητα συνεργασίας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μας με τους εξής τρόπους:
Καλώντας μας στο 2310 243 193 (Δε – Πα, 9:00 – 14:30)
Συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας, κάνοντας κλικ εδώ