Κάνε τώρα την Αξιολόγηση Υποψήφιου Ναυαγοσώστη
logo-lifeguard

Οι Εγκαταστάσεις μας

Εγκαταστάσεις - Εξοπλισμός Σχολής

Η έδρα της Ναυαγοσωστικής Σχολής Μακεδονίας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Εγνατίας 38, σε έναν άνετο, ευχάριστο, και εύκολα προσβάσιμο χώρο. Η επιχείρηση μας διαμόρφωσε ειδικούς εκπαιδευτικούς χώρους, με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που ορίζει ο νόμος.

Στα 120 τ.μ. των εγκαταστάσεων μας φιλοξενούνται μεγάλες, φωτεινές και καλά αεριζόμενες αίθουσες με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα, ειδικά διαμορφωμένο μπαρ για ανάπαυλα και διάλλειμα για καφέ, νερό, σνακ, κτλ., καθώς και πρόσβαση σε Wi-Fi.

Οι χώροι των εκπαιδεύσεων μας είναι άνετοι και φιλικοί προς τον εκπαιδευόμενο με αποτέλεσμα να δημιουργούν ένα περιβάλλον ευχάριστο, δημιουργικό και ασφαλές, για την επίτευξη των εκπαιδευτικών μας στόχων.

Έχουμε διαμορφώσει κατάλληλα τις αίθουσες με υλικοτεχνικές υποδομές και οπτικοακουστικό υλικό τελευταίας γενιάς, έτσι ώστε οι μαθητές μας με άνεση να παρακολουθούν και να κατανοούν τα θεωρητικά μαθήματα καθώς και να χαλαρώνουν στον άνετο χώρο αναψυχής της σχολής μας στη διάρκεια των διαλειμμάτων.