Κάνε τώρα την Αξιολόγηση Υποψήφιου Ναυαγοσώστη
logo-lifeguard

Η Ιστορία Μας

Η Ιστορία μας

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1999 από “ανήσυχους” Ναυαγοσώστες και Διασώστες με εργασιακή εμπειρία ήδη κάποιων ετών σε παραλίες και πισίνες.

Η 1η Ιδιωτική Σχολή Εκπαίδευσης Ναυαγοσωστών σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, ήταν πλέον γεγονός. Και απ’ ότι αποδείχτηκε απαραίτητη, καθώς το κενό που υπήρχε στον τομέα της Ναυαγοσωστικής ήταν εμφανές και μεγάλο.

Οι παραλίες και οι πισίνες σε όλη την Ελλάδα είχαν ελλείψεις, όχι μόνο σε δυναμικό αλλά και σε τεχνογνωσία την ώρα που ο τουρισμός διέγραφε ολοένα και μεγαλύτερα ανοδική πορεία.

Παράλληλα, ήταν εξίσου σημαντική η διάθεση Ναυαγοσωστών για εργασία την καλοκαιρινή σεζόν σε ιδιωτικές επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς, τουριστικές επιχειρήσεις, κατασκηνώσεις κτλ.

Φιλοσοφία της Σχολής μας είναι να δώσει τη δυνατότητα σε ξενοδοχεία, ιδιωτικούς φορείς, τουριστικές επιχειρήσεις αλλά και δήμους να παρέχουν ασφάλεια στους χώρους κολύμβησης της αρμοδιότητας τους, να προσφέρουν ποιοτικές υπηρεσίες ναυαγοσωστικής κάλυψης αλλά και να μετέχουν δραστικά στη μείωση των φαινομένων ανεργίας.

Οι αξίες μας:

Ποιότητα στην Εκπαίδευση

Προτεραιότητα μας η άριστη κατάρτιση των μαθητών μας ώστε στο τέλος της εκπαίδευσής τους να αποκτούν συνείδηση και αυτοπεποίθηση Επαγγελματία Ναυαγοσώστη.

Σεβασμός στον Άνθρωπο

Η κάθε προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών και στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή.

Εμπιστοσύνη

Η αποδοχή του άλλου και η τόλμη να είσαι αυθεντικός, είναι τα συστατικά της εμπιστoσύνης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας στο προσωπικό αλλά και με τους μαθητές.

 

Οι αξίες μας:

Ποιότητα στην Εκπαίδευση

Προτεραιότητα μας η άριστη κατάρτιση των μαθητών μας ώστε με το πέρας της εκπαίδευσής τους να έχουν αποκτήσει συνείδηση και αυτοπεποίθηση Επαγγελματία Ναυαγοσώστη.

Σεβασμός στον Άνθρωπο

Η κάθε προσπάθειά μας επικεντρώνεται στην κάλυψη των αναγκών μας και στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων με τους οποίους ερχόμαστε σε επαφή.

Εμπιστοσύνη

Η αποδοχή του άλλου και η τόλμη να είσαι αυθεντικός, είναι τα συστατικά της εμπιστισύνης που έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας στο προσωπικό αλλά και με τους μαθητές.

Το Όραμα μας

Να εμπνέουμε και να προετοιμάζουμε ανθρώπους όλων των ηλικιών να βοηθούν το συνάνθρωπο τους σώζοντας ζωές ενώ παράλληλα κερδίζουν αξιόλογα χρήματα.
Επίσης, να προετοιμάζουμε άριστα τις επιχειρήσεις που διαθέτουν πισίνα ή παραλία ώστε να είναι οργανωμένες τόσο με ναυαγοσώστες όσο και με τον απαραίτητο εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα, ο τουριστικός κλάδος στην Ελλάδα θα αναβαθμιστεί καθώς θα είναι ακόμα πιο ασφαλής. “

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας δεν είναι μια απλή Σχολή Ναυαγοσωστικής. Είναι: