Κάνε τώρα την Αξιολόγηση Υποψήφιου Ναυαγοσώστη
logo-lifeguard

Πλεονεκτήματα Σχολής

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν τη Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας να ξεχωρίζει στο χώρο της Ναυαγοσωστικής.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι αρχικά το γεγονός ότι αποτελεί μια από τις Παλαιότερες Σχολές στην Ελλάδα με πάνω από 23 χρόνια παρουσίας στην εκπαίδευση Ναυαγοσωστών.

Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζουμε πως να προσφέρουμε σημαντική αξία στους μαθητές μας λόγω της μακρόχρονης πείρας που έχουμε στο αντικείμενο της Ναυαγοσωστικής.

Η Βοήθεια μας στην Εύρεση Εργασίας καλλιεργεί επίσης, το αίσθημα της εμπιστοσύνης στους μαθητές μας καθώς τους διευκολύνει να εργαστούν άμεσα μετά το πέρας της εκπαίδευσής τους.

Ως απόφοιτος της σχολής, έχεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις γνωριμίες μας και να μάθεις πώς θα βρεις μια καλής ποιότητας εργασία με ευνοϊκότερους όρους και υψηλές απολαβές.

Η Ποιοτική Εκπαίδευση που έχεις τη δυνατότητα να λάβεις στη Σχολή μας δε σε βοηθά απλώς να βρεις εργασία ως Ναυαγοσώστης. Σου παρέχει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση ώστε να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.

Αυτό το μαρτυρούν τόσο οι απόφοιτοι μαθητές μας που εργάζονται ως Ναυαγοσώστες καθώς και οι συνάδελφοί μας. Αυτός είναι και ο λόγος που η Σχολή μας έχει αποκτήσει το brand name που έχει σήμερα στο χώρο της Ναυαγοσωστικής σε όλη την Ελλάδα.

Οι Εκπαιδευτές μας αποτελούν ένας από τους σημαντικότερους λόγους που η εκπαίδευση που παρέχουμε είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, καθώς είναι κορυφαίοι στο αντικείμενό τους και ιδιαίτερα επικοινωνιακοί.

Έτσι, είναι σε θέση να διδάσκουν τους μαθητές μας με συνέπεια και επαγγελματισμό με αποτέλεσμα να τους βοηθούν να αποκτούν την απαραίτητη τεχνογνωσία και να αποφοιτούν γνωρίζοντας συνειδητά την αποστολή τους ως Ναυαγοσώστες.

Ίσως το σημαντικότερο μας πλεονέκτημα είναι το Μεράκι που έχουμε σε αυτό που κάνουμε. Η αγάπη μας για τη Ναυαγοσωστική είναι δεδομένη και αποδεικνύεται στην πράξη καθημερινά από το 1999.

Η χαρά είναι μεγάλη όταν μοιραζόμαστε το μεράκι μας με τους μαθητές και πελάτες μας. Το γεγονός αυτό μας κινητοποιεί να συνεχίζουμε να επικοινωνούμε την αξία της Ναυαγοσωστικής με όσο το δυνατό περισσότερο κόσμο.

Είναι λοιπόν, πολύ σημαντικό για εμάς το γεγονός ότι ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά στο κάλεσμά μας όλα αυτά τα χρόνια κάτι που μας κάνει ιδιαίτερα ευγνώμονες.

 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Εάν επιθυμείς να μάθεις περισσότερα για τη Ναυαγοσωστική, ή να παρακολουθήσεις την επόμενη εκπαίδευση Ναυαγοσώστη Παραλίας,