Κάνε τώρα την Αξιολόγηση Υποψήφιου Ναυαγοσώστη
logo-lifeguard

Ναυαγοσωστική Κάλυψη

Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας

Προσφέρουμε Ναυαγοσωστική κάλυψη:

0 %
Ικανοποιημένοι πελάτες
0 +
Έμπειροι Ναυαγοσώστες
1 0 +
Θετικές Αξιολογήσεις
0 +
Συνεργαζόμενες Εταιρείες

Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων ακτών:

Όλα αυτά τα χρόνια η Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας βρίσκεται δίπλα στους Δήμους της χώρας μας καθώς και σε κάθε άλλο φορέα που εκμεταλλεύεται λουτρική εγκατάσταση, υποστηρίζοντας με ουσιαστικό τρόπο το έργο τους, διασφαλίζοντας πλήρως τη ζωή των ανθρώπων στις παραλίες και αναβαθμίζοντας εμφανώς το τουριστικό προφίλ της περιοχής τους.

Οι Ναυαγοσώστες και Εκπαιδευτές, πιστοποιημένοι από τις αρμόδιες αρχές, συνεργαζόμενοι με το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) αλλά και με τους εμπλεκόμενους στο αντικείμενο της ναυαγοσωστικής κρατικούς φορείς, με πλούσια εμπειρία σε θέματα οργάνωσης ασφαλείας και λειτουργίας λουτρικών εγκαταστάσεων είναι σε θέση να σας υποστηρίξουν στους εξής τομείς:

  1. Κάλυψη της λουτρικής σας εγκατάστασης με τον αναγκαίο αριθμό ναυαγοσωστών.
  2. Πλήρης ανάληψη και μελέτη της όποιας λουτρικής σας εγκατάστασης (ακτή ή πισίνα) με σχεδιασμό για την οργάνωση της ασφάλειάς της, δημιουργία διασωστικού πρωτοκόλλου και προτάσεις για την καταλληλότερη και οικονομικότερη κάλυψη των αναγκών σας.
  3. Οργάνωση και εφοδιασμό με τον απαραίτητο τεχνικό εξοπλισμό και λειτουργία της λουτρικής σας εγκατάστασης.
  4. Μετάβαση τους στο Δήμο σας για την επαγγελματική εκπαίδευση και χορήγηση των νόμιμων πιστοποιήσεων Ναυαγοσωστών σε δημότες σας (προϋπόθεση η συγκρότηση group).
  5. Παροχή του προβλεπόμενου από τη νομοθεσία υλικοτεχνικού εξοπλισμού (σωσίβια, φορεία, φαρμακεία Α’ βοηθειών κλπ.)

Μας Εμπιστεύονται

Έχοντας δημιουργήσει τις κατάλληλες υποδομές σε ανθρώπινο δυναμικό (επαγγελματικά άριστα καταρτισμένο) καθώς και σε σύγχρονους υλικοτεχνικούς εξοπλισμούς συνεργαζόμαστε με πολλούς Δήμους, Δημοτικές Επιχειρήσεις, Camping και ξενοδοχειακές μονάδες.