Κάνε τώρα την Αξιολόγηση Υποψήφιου Ναυαγοσώστη
logo-lifeguard

Εντυπωσιακή Διάσωση:Ναυαγοσώστης Διασώζει Δύο Μικρά Αδέλφια Σε Πισίνα Στην Κρήτη!

Ένα απίστευτο περιστατικό διάσωσης συνέβη στην Κρήτη την προηγούμενη εβδομάδα.

Σε μια μεγάλη πισίνα, παιδιά και γονείς κολυμπούσαν και απολάμβαναν στιγμές ξενοιασιάς υπό την επίβλεψη ενός Ναυαγοσώστη της Σχολής μας.

Δύο αδέλφια, ηλικίας 10 και 8 ετών, κατάφεραν να ξεφύγουν από την προσοχή των γονιών τους, και να τρέξουν στην πισίνα για να κολυμπήσουν.

Ο μικρότερος αδελφός, χωρίς να αντιληφθεί το βάθος του νερού, βούτηξε με αυτοπεποίθηση, όμως το μόνο που κατάφερε ήταν να παλεύει για να κρατηθεί στην επιφάνεια.

Ήταν μια ανησυχητική στιγμή, καθώς άρχισε να καταπίνει νερό και ξεκίνησε να πανικοβάλλεται.


Με μια ανιδιοτελή πράξη γενναιοδωρίας, ο μεγαλύτερος αδελφός προσπάθησε να τον βοηθήσει βουτώντας και αυτός στην πισίνα, αλλά δυστυχώς κι αυτός δεν ήξερε κολύμπι!

Σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, ο άγρυπνος ναυαγοσώστης μας που είδε το περιστατικό, έτρεξε για να διασώσει τα δύο μικρά αδέλφια.

Με εκπληκτική ταχύτητα προσέγγισε τα δύο αδέλφια που πάλευαν και τα διέσωσε αποτρέποντας μια δυνητική τραγωδία.

Η άμεση αντίδρασή του και οι εξαιρετικές του δεξιότητες έσωσαν τη ζωή αυτών των δύο μικρών αγοριών.

Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον ίδιο μετά το περιστατικό, και ήταν εμφανές ότι ένιωθε μεγάλη ικανοποίηση για το αποτέλεσμα της πράξης του.

Του εκφράσαμε τη χαρά μας και μας ανέφερε ότι τον βοήθησε το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της εργασίας του θυμάται πάντα αυτό που συνηθίζει να λέειστους μελλοντικούς Ναυαγοσώστες ο υπεύθυνος της Σχολής μας κ. Εμμανουηλίδης:


“Τα μάτια συνέχεια εκεί να ψάχνεις το απίστευτο!


Η αφοσίωση του Ναυαγοσώστη μας στην ασφάλεια των λουόμενων και η δέσμευσή του για την επίτευξη ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος αξίζουν αναγνώριση και επιβράβευση.
  Εάν σε ενδιαφέρει να μάθεις για τις εκπαιδεύσεις μας, διάβασε περισσότερα, εδώ.

Εάν θέλεις να εκπαιδευτείς ως Ναυαγοσώστης ή να μάθεις αναλυτικότερα γύρω από το συγκεκριμένο επάγγελμα, συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο που θα βρεις, εδώ.

Tags :

Share :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Τελευταία Άρθρα

Εγγραφή Newsletter

Σημειώστε το email σας για να λάβετε έναν χρήσιμο Οδηγό (PDF) με όλα τα βήματα για να γίνετε Ναυαγοσώστης.