Κάνε τώρα την Αξιολόγηση Υποψήφιου Ναυαγοσώστη
logo-lifeguard

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ ( 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018 )

lifeguard rescueΓνώσεις που σου δίνουν εργασία !!!

 

Επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο ήδη αναζητούν ναυαγοσώστες για την καλοκαιρινή σεζόν 2018. Οι δυνατότητες εργασίας είναι από τρείς έως έξη μήνες, με υψηλό μισθό, με καλυμμένη διαμονή και διατροφή  και με όλες τις νόμιμες ασφαλιστικές καλύψεις

 

Σε ενδιαφέρει να βρεις δουλειά?

BE A LIFEGUARD !!!

Νέο πρόγραμμα  Εκπαίδευσης Επαγγελματία Ναυαγοσώστη, θα ξεκινήσει  στις  16 Απριλίου 2018  από την Ναυαγοσωστική Σχολή Μακεδονίας. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης θα έχει διάρκεια ένα μήνα περίπου. Περιλαμβάνει μαθήματα θεωρητικά, πρώτων Βοηθειών αλλά και πρακτικές δεξιότητες και ναυαγοσωστικές τεχνικές διάσωσης στο νερό.

Αφορά, άνδρες και γυναίκες ηλικίας από 18 έως 45 ετών, που τους ενδιαφέρει να κερδίσουν σοβαρό εισόδημα, εργαζόμενοι σαν ναυαγοσώστες σε πισίνα ξενοδοχείου , σε water park ή παραλία. Η σχολή μας μπορεί να βοηθήσει και στην εύρεση εργασίας.

 

Απόκτησε τις σωστές γνώσεις και την νοοτροπία του επαγγελματία ναυαγοσώστη και δούλεψε, με εξασφαλισμένη διαμονή, διατροφή και την νόμιμη ασφάλιση…

Εκπαιδεύσου σε μια από τις πιο αξιόπιστες σχολές εκπαίδευσης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ναυαγοσωστών της Ελλάδας, στις νέες μας εγκαταστάσεις στην ΕΓΝΑΤΙΑ 38,  στον 2ο όροφο (Στάση Αντιγονιδών)

Κάνε την εγγραφή σου ΤΩΡΑ.

Με την ολοκλήρωση της παρακολούθησης των προγραμμάτων, οι υποψήφιοι εφοδιάζονται με βεβαίωση παρακολούθησης του προγράμματος.

Εκπαιδεύσου υπεύθυνα και σωστά από επαγγελματίες εκπαιδευτές και διασώστες.

Μάθε να σώζεις ΖΩΕΣ!!!

Οι εγγραφές άρχισαν. Κλείστε θέση τώρα.

Προλαβαίνεις…. !!!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες.

Τηλ : 2310 243 193

Κιν. 6973 019 192 &  (w’ up ) 6976 921 961

e-mail: info@lifeguard.gr
Βρείτε μας στο Facebook

Tags :

Share :

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Τελευταία Άρθρα

Εγγραφή Newsletter

Σημειώστε το email σας για να λάβετε έναν χρήσιμο Οδηγό (PDF) με όλα τα βήματα για να γίνετε Ναυαγοσώστης.